REBIZ Info

ONEXOX

"Tempoh Sah Tamat Prepaid Anda Membebankan dan Terlampau Singkat ?"


Apa kata kalau tempoh sah 28 bulan diberikan kepada anda TANPA perlu risau nak topup ketika poket tengah kering.


Ekonomi sekarang semakin mencabar bagi setiap golongan. Sesiapapun akan terkesan. Tidak kiralah usahawan, peniaga kecil, pekerja kilang, peniaga makanan, pekerja kerajaan dan lain-lain sedikit sebanyak terkesan perbelanjaan. 

Kalau ada peluang untuk berjimat dan ada pilihan untuk tambah pendapatan apa salah kita cuba kan ?

Sila TONTON video di bawah ini !








ONEXOX BLACK

Pilihan HYBRID gabungan (Postpaid + Prepaid) Yang BERBALOI-BALOI untuk anda!








Kelebihan Simkad ONEXOX Black




Kelebihan 1 : TIADA PEMBAZIRAN
Kesemua Data, Minit dan SMS yang belum digunakan tidak akan terhapus dan akan dibawa kehadapan SELAMANYA selagi akaun pelanggan masif AKTIF


Kelebihan 2 : TIADA KONTRAK
Nikmati pelan ONEXOX BLACK yang TIADA kontrak. Bebaskan kerisauan anda !


Kelebihan 3 : INTERNET BERKELAJUAN TINGGI
Tiada sekatan kelajuan dengan ONEXOX BLACK! Nikmati internet berkelajuan tinggi bila-bila masa 24/7 sepanjang hari di mana jua anda berada.





Kelebihan Lain Simkad ONEXOX BLACK



Kelebihan 4 : PAKEJ PELAN PELBAGAI
Anda boleh memilih mengikut pakej pelan yang anda ingin gunakan. Ia bergantung kepada objektif untuk apa penggunaaan anda dan kemampuan anda. Kebiasaanya akan ada promosi menarik yang BERBALOI-BALOI kelak.


Kelebihan 5 : LANGGANAN DATA INTERNET
Data internet akan terus ON secara Automatik selepas akaun aktif. Anda TAK PERLU pening kepala nak langgan data secara manual.


Kelebihan 6 : PINDAH DATA, MINIT dan SMS
1) Data, Minit panggilan dan SMS boleh dipindah milik (transfer)
2) Boleh PASS ke pengguna akaun black yang lain atau pengguna prepaid ONEXOX. Power bukan ?


Kelebihan 7 : CARA PEMBAYARAN BIL
1) Beli topup di 7E, Speed Mart, Mydin atau di mana-mana stesen minyak
2) Online Banking - Selfcare
3) Auto Debit - Hubungi 12273 untuk proses pendaftaran dan pengesahan
4) Bayar melalui pengedar sah ONEXOX


Kelebihan 8 : PENUKARAN PAKEJ
Anda BOLEH tukar pakej yang dilanggan bila-bila masa TANPA sebarang sekatan


Kelebihan 9 : KOMITMEN YANG MINIMA
Komitmen bulanan yang minima serendah RM10 sahaja. Murah bukan ?


Kelebihan 10 : BOOSTER ADD-ON
Jika pengguna kehabisan data atau minit panggilan sebelum tamat kitaran, pengguna boleh membeli Booster Addon. Anda boleh melanggan Season Pass dan Happy Hour sebagai booster.


Kelebihan 11 : HOTSPOT TANPA HAD
Kuota data kami anda boleh gunakan untuk Hotspot sepenuhnya. TIADA CATUAN data dan TIADA HAD berapa device untuk di hotspot.


Kelebihan 12 : BLACKLIST DITERIMA
Jika nama anda di SENARAI HITAM atau BLACKLIST, kami boleh terima anda sebagai pengguna kami. Anda TIDAK PERLU bimbang lagi mengenai blacklist CTOS/CCRIS bila bersama kami.


Kelebihan 13 : PENDAPATAN PASIF
Pilihan bagi pengguna ONEXOX BLACK menjana pendapatan pasif. Anda bakal memperolehi komisen yang tinggi & berterusan. Nak tahu bagaimana ?  HUBUNGI SAYA DI SINI !




Apa Kata Mereka Yang Menggunakan ONEXOX BLACK ?


(5/5)

"Saya memang pengguna prepaid ONEXOX. Proses upgrade ke ONEXOX BLACK tak sampai 5 minit dan tak perlu tukar simkad pon."

Fan Chee Hong
Butterworth, Penang
(5/5)

"Tak sangka dengan hanya membeli topup, saya boleh bayar bill BLACK. ONEXOX adalah Telco pertama yang buat camni. Lain dari yang lain tapi menyenangkan saya."

Vivian
Ranau, Sabah
(5/5)

"Komitmen black saya hanya RM10 tiap-tiap bulan. Simkad Black ni letak kat GPS kereta. GPS saya hanya perlukan dalam 500MB data sahaja."

Nithiaraj A/L Saravanan
Segamat, Johor
(5/5)

"Saya pakai Black59. Wife & anak-anak guna prepaid onexox sebab tempoh expired lama & tak perlu topup. Saya sering pass data & minit call kepada mereka. Bagi saya jimat dan berbaloi-baloi."

Johan Johani
Puchong, Selangor
(5/5)

"Dengan BLACK, baki yang tak habis guna boleh bawa ke bulan depan. Memang berbeza dengan telco saya yg lama. Jika x habis burn."

Sharifah Azura
Pekan, Pahang
(5/5)

"Masuk simkad, on data, terus guna internet. Mudah sungguh ONEXOX Black ni!."

Hasnan
Alor Setar, Kedah








Satu lagi PILIHAN HEBAT untuk anda

ONEXOX PREPAID



Mulakan dengan Bismillah. Jom bertukar kepada ONEXOX dan ini sebabnya.

Hanya RM10 dan isian kredit tersedia RM5.
Tempoh sah kredit percuma 28 BULAN.
Panggilan serendah 5 sen.
SMS serendah 2 sen.
PERCUMA 150 SMS x 12 (1800 SMS).
Internet berkelajuan tinggi & liputan meluas.
Tiada CAJ tersembunyi. Bayar apa yang anda guna sahaja.
Ajak rakan tukar ke ONEXOX dan dapatkan ganjaran hibah 5% berterusan. Contoh : Rakan TOPUP/RELOAD RM100 anda dapat RM5. Setiap bulan topup, setiap bulan anda dapat duit !






Masalah Yang ONEXOX PREPAID Telah Selesaikan


Masalah 1 : Contoh simkad biasa yang kita guna. Sekiranya kita melakukan topup nombor akan expired atau tidak boleh buat panggilan luar. Solusi : OneXOX menyediakan tempoh lanjutan sah selama 28 BULAN bagi nombor baru dan juga MNP. Bermakna anda masih boleh buat panggilan walaupun anda tidak melakukan tambah nilai dalam masa 28 bulan.

Masalah 2 : Contoh simkad biasa yang kita guna. Blok panggilan seminit dan kita buat panggilan 30 saat atau masuk peti suara masih dikira panggilan seminit. Solusi : OneXOX menyediakan panggilan blok pendek. 30 saat hanya 7sen sama rangkaian dan 9sen lain rangkaian. Panggilan bawah 10 saat ke semua rangkaian cuma 5sen. Ini adalah kelebihan panggian pendek plan OneXOX.

Masalah 3 : Contoh simkad biasa yang kita guna. Ada sekatan kelajuan. Sekatan ini menyebabkan masa muatturun atau capaian menjadi lambat. Solusi : OneXOX tidak menyekat kelajuan internet. Dengan 3G OneXOX capaian boleh mencecah sehingga 7mbs dan 4G boleh mencecah sehingga 80mbs bergantung kepada kekuatan rangkaian Celcom pada sesebuah kawasan.
"Bagus juga kalau 3 masalah selama ni selesai dengan OneXOX..hmmmm"
 




8 Kelebihan Menggunakan ONEXOX PREPAID

#1 Harga Simkad OneXOX Murah
  1. Anda hanya perlu bayar RM10 sahaja.
  2. RM10 untuk simkad nombor baru atau simkad kekal nombor lama MNP (Mobile Number Portability)
  3. Dengan pembelian simkad onexox nilai tersedia adalah RM5
#2 Pelan Internet OneXOX
  1. RM7 sehari (250MB) & RM10 seminggu (250MB)
  2. RM18 sebulan (500MB)
  3. RM28 sebulan (1.5GB)
  4. Tiada PPU & tiada masalah kredit hilang apabila data habis.


#3 Panggilan Pendek (Short Call)
  1. Panggilan 10 saat ke bawah hanya 5 SEN.
  2. Termasuk ke semua rangkaian telco di Malaysia.
  3. Masuk voice mail ? Hanya di cas 5 SEN. Jimat ?

#4 Akaun Fleksi DA & MA
  1. OneXOX menyediakan 2 akaun iaitu DA & MA
  2. Apa itu DA ? Iaitu Akaun Dedikasi (Dedicated Account). Akaun kadar rendah.
  3. Apa itu MA ? Iaitu Akaun Utama (Main Account). Akaun kadar biasa. Akaun ini untuk langganan internet dan pindahan kredit.

#5 10 Senarai Family & Friends
  1. Tambah 10 senarai nombor dari Family & Rakan anda.
  2. Tidak kira mana-mana rangkaian untuk anda dapatkan panggilan serendah 6 SEN.
  3. SMS cuma 2 SEN.
  4. Nak tambah lebih dari 10 ? Tambah RM1 satu nombor.
#6 1800 SMS Percuma
  1. Pembelian simkad baru atau kekal nombor lama dapat percuma SMS.
  2. 1800 SMS ini hanya untuk ONEXOX ke ONEXOX
  3. Dipecahkan sebanyak 150 SMS setiap bulan selama setahun.
  4. Tak habis guna ? Boleh bawa ke bulan hadapan.


#7 Tempoh Sah
  1. Tempoh sah kredit adalah 28 bulan.
  2. Sekiranya anda beli simkad ONEXOX dan mengekalkan nombor lama anda layak.
  3. Anda beli nombor baru dan TOPUP RM50 dalam masa 30 hari anda layak.
  4. Setiap kali anda topup ianya akan memanjangkan lagi tempoh sah.
#8 User Get User (UGU)
  1. Ajak dan syorkan sesiapa untuk guna simkad ONEXOX atau tukar nombor lama ke ONEXOX anda dapat komisen 5% setiap kali mereka TOPUP/RELOAD.
  2. Contoh anda ajak Abu. Abu topup RM100 anda dapat RM5.
  3. Selagi mana Abu topup selagi itu anda akan dapat insentif 5% ini.




Nak Topup Kat Mana ?

Banyak pilihan untuk anda bayar topup. Macam saya, saya suka guna Applikasi ONEXOX sendiri bernama XOX BLACK. Anda boleh search di Google. Walaubagaimanapun ada pelbagai pilihan untuk anda seperti di bawah.



 

Sekarang Terpulang Kepada Anda Untuk Buat Keputusan !

Kalau BUKAN sekarang...bila lagi ? Saya hanya kongsikan peluang JIMATkan perbelanjaan yang selalu anda bayar setiap bulan, setiap minggu dan kadang-kadang setiap hari. Manalah tahu sedikit sebanyak dapat kurangkan bajet untuk penggunaan handphone anda dan keluarga anda kan. Betul tak ?






BERMINAT / BERTANYA ?

Call/SMS/Whatsapp 010-8187618 untuk pertanyaan lanjut !






 


Dikuasakan oleh Blogger.

© REBIZ Info